Всесвітній день прибирання

На виконання листа Лохвицької РДА від 07.09.2020 р. № 2424 «Щодо проведення соціально-екологічної акції «World Cleanup Day» запрошуємо вас до участі у щорічній Міжнародній соціально-екологічній акції з прибирання зелених зон та благоустрою територій, яка запланована на 19 вересня 2020 року о 10:00 (лист Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді від 02.09.2020 № 170) з метою формування національної культури чистоти та правильного поводження з відходами, створення сприятливих умов для розвитку волонтерської діяльності і самореалізації української молоді, розвитку місцевих громад.

Переможців та найактивніших учасників прибирань визначать вже 25 вересня 2020 року на сайті та в соціальних мережах «School recycling world».

Всі учасники отримають електронні подяки за участь. Трійка шкіл, що приберуть найбільшу кількість сміття, здадуть найбільше відходів на переробку та школярі якої будуть найактивнішими, виграють комплекти крісел-мішків для шкільних приміщень, а лідери індивідуальних прибирань – смачні подарунки.

Кiлькiсть переглядiв: 57

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.